Zwembadbouwer Brasschaat

ZWEMBADBOUWER BRASSCHAAT

”Laat uw zwembad aanleggen door Waterland Tuinen, dankzij meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij een vakkundige en betrouwbare partner. Waterland Tuinen werkt altijd met de nieuwste technieken, zodat u zeker kan zijn van een top zwembad.” Neem een kijkje op onze website voor meer inspiratie. Bij vragen of een offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

 zwembadaanleg

Zwembadbouwer Brasschaat

Waarom Waterland Tuinen als zwembadbouwer in Brasschaat? 

Kiezen voor een professionele en betrouwbare zwembadbouwer is een must voor een duurzaam zwembad, waar u zorgeloos van kunt genieten. Er komt namelijk heel wat kijken bij het bouwen van een zwembad, waar gedegen kennis en expertise voor nodig is om correct uit te kunnen voeren. Waterland Tuinen heeft jarenlange ervaring met het bouwen van zwembaden in alle formaten en voor elk type tuin. Voor een betrouwbare zwembadbouwer in Brasschaat is Waterland Tuinen dus een heel goede keus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat we u zo goed mogelijk kunnen informeren.

 Bij Waterland Tuinen werken we op maat, we hoeven dus geen rekening te houden met standaard maten. Uw droom zwembad kan dus helemaal naar uw wens worden samengesteld.

 

Aanleg zwembaden Leuven

Vraag direct een offerte aan

Wat voor zwembad laten aanleggen in Brasschaat?

Er is enorm veel diversiteit in de zwembaden die een zwembadbouwer aanbiedt. Bij Waterland Tuinen bouwen we zowel zwembaden, eco zwembaden evenals zwemvijvers. En dat telkens op maat gemaakt. Wilt u een klein of een groot zwembad bouwen? Een liner of folie in elke gewenste kleur? Geen probleem, wij werken volledig afgestemd op uw wensen.

We werken samen, om een op maat gemaakt zwembad te ontwerpen, die past bij de ruimte en levensstijl, rekening houdend met factoren als de grootte, vorm en diepte.

Niet alleen de aanleg van het zwembad kunt u aan Waterland Tuinen toevertrouwen, ook de rest van de tuin kunt u aan hen toevertrouwen. Het grote voordeel is dat u dus niet met meerdere partijen hoeft te werken, en uw hele tuinproject overzichtelijk blijft.

Zeer tevreden over Waterland Tuinen. De zwemvijver die ze bij ons gezet hebben is prachtig en binnen een deftige tijdspanne gezet voor een eerlijke prijs. Alle afspraken werden correct nageleefd en ook de service na verkoop was top!

Tom Eggers, Waterland Tuinen

Wij zijn heel tevreden over het ontwerp en de kwalitatief goede uitvoering.

Jose Lemaire, Waterland Tuinen

Zwembad Renovatie

Ook voor de renovatie van uw zwembad, zwemvijver of vijver kunt u bij ons terecht. Is uw liner bijvoorbeeld aan vernieuwing toe, neem dan contact met ons op. 
Het is ook mogelijk uw zwemvijver of vijver om te laten bouwen naar een zwembad. Voor meer informatie kunt u kijken bij ‘zwembad renovatie’

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een gerichte offerte kunnen wij alleen opstellen als wij weten wat de situatie is, dus waar wij rekening mee moeten houden. 

Bij Waterland Tuinen bent u op het juiste adres voor exclusieve zwembaden op maat gemaakt, helemaal aangepast naar uw wens.

Op Instagram posten we regelmatig foto’s en verhalen over recente werken

Waterland Tuinen logo

Neem contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een zwembad in uw tuin.