Is uw zwembad toe aan een zwembad renovatie?

Zodat u weer kunt genieten van uw tuin en zwembad, dan heeft u  een zwembad renovatie specialist nodig! Bij Waterland Tuinen bent u daarvoor op het juiste adres, zodat u uw zwembad renovatie met een gerust hart kunt laten uitvoeren.

Zwembad renovatie

Waarom een zwembad renovatie door Waterland Tuinen?

Er zijn talloze situaties op te noemen waarbij het nodig is, om op een professionele manier over te gaan tot de renovatie van uw zwembad. Bijvoorbeeld wanneer u net een nieuw huis heeft gekocht, met al een bestaand zwembad, dat aan renovatie toe is. Of uw eigen zwembad is op welke manier dan ook aan renovatie toe.

Soms gaat het om grote projecten waar bijna een totale renovatie noodzakelijk is. Maar soms kan het ook gaan om de technische installatie die veranderd moet worden of aan een upgrade toe is. Ook kan een folie of liner toe zijn aan vervanging.

Er kan soms heel wat komen kijken bij het renoveren van een zwembad. Daarom schakelt u best een professionele zwembad renovatie specialist in. Waterland Tuinen heeft ruime ervaring met het renoveren van zwembaden.

Wij kunnen altijd eens ter plaatse komen om te zien wat de mogelijkheden zijn voor uw zwembad renovatie.

Zwembad renovatie

verschillende zwembad renovatie mogelijkheden:

  • Van zwembad naar ecologisch zwembad

    Misschien werkt uw huidige technische installatie niet meer goed, of vindt u het zwemmen in water met (veel) chloor niet meer fijn. Wij kunnen u dan helpen met het installeren van een nieuwe installatie, zodat het water op een andere manier ontsmet gaat worden. Voor meer informatie over het principe van het ecologische zwembad, kijkt u het best bij ecologisch zwembad.

  • Technische installatie 

    Wenst u een nieuwe technische installatie op uw zwembad, of zit er ergens een defect? Waterland Tuinen kan u helpen bij de renovatie van uw zwembad. Ook het plaatsen van een automatische dosering voor chloor behoort tot te mogelijkheden. Er kan altijd ergens iets kapot gaan, of misschien staat uw zwembad al enige jaren en is de techniek toe aan een upgrade. Oude pompen verbruiken soms veel energie, het kan dan voordelig zijn eens te denken aan het plaatsen van een nieuwe pomp.

  • Van zwembad naar zwemvijver

    Ook andersom, de renovatie van een zwembad naar een zwemvijver behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft zijn of haar voorkeuren, om voor het een of het andere systeem te kiezen. Vaak kunnen wij perfect voortborduren op de basis van een al bestaand zwembad of zwemvijver. Natuurlijk moeten we dit altijd ter plaatse komen bekijken, om een goede indruk te kunnen krijgen van de situatie en te werkzaamheden.

Twijfelt u nog of u een zwembad bouwer wil inschakelen voor uw zwembad renovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.

Zwembad renovatie

Wat voor zwembad wilt u renoveren?

Bij het renoveren van zwembaden zijn enorm veel mogelijkheden. Dit kunnen we enkel persoonlijk bespreken. Een renovatie kan van heel basic, tot een totale renovatie. Bij Waterland Tuinen bouwen we zowel zwembaden als eco zwembaden evenals zwemvijvers.  Ook kleinere renovatie werkzaamheden zijn mogelijk. Bijvoorbeeld bij een beschadiging van een folie, een defect aan de installatie of het plaatsen van een afdekking.

Waarom Waterland Tuinen voor uw zwembad renovatie?

Waterland Tuinen biedt topkwaliteit, zowel qua service als vakmanschap. Als zwembad bouwer houden we rekening met uw wensen en noden, zodat u uw droomzwembad werkelijkheid ziet worden.

Twijfel dus niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat of voor meer informatie.

Zwembad renovatie