ZWEMBAD RENOVATIE

Bent u opzoek naar een aannemer voor de renovatie van uw zwembad? Bij Waterland Tuinen bent u op het juiste adres!

Er zijn talloze situaties op te noemen waarbij het nodig is, om op een professionele manier over te gaan tot de renovatie van uw zwembad. Bijvoorbeeld wanneer u net een nieuw huis heeft gekocht, met al een bestaand zwembad, dat aan renovatie toe is. Of uw eigen zwembad is op welke manier dan ook aan renovatie toe.

Soms gaat het om grote projecten waar bijna een totale renovatie noodzakelijk is. Maar soms kan het ook gaan om de technische installatie die veranderd moet worden of aan een upgrade toe is. Ook kan een folie of liner toe zijn aan vervanging.

Wij komen altijd langs om de situatie te bekijken en te beoordelen om te zien wat we voor jullie zwembad renovatie kunnen betekenen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Ecologisch Zwembad aanleg Antwerpen

Renovatie: van zwemvijver naar zwembad

Om wat voor reden dan ook, kan het zo zijn dat u graag wilt wisselen van een zwemvijver naar een zwembad. Ook deze vorm van renoveren kunt u door Waterland Tuinen uit laten voeren. Ter plaatse komen we kijken wat er allemaal moet gebeuren en hoe we dit kunnen realiseren. Onder het kopje ‘zwembad’ kunt u meer informatie vinden omtrent de zwembaden die wij aanleggen.   

Zwembad renovatie Antwerpen

Renovatie : Van zwembad naar ecologisch zwembad

Misschien werkt uw huidige technische installatie niet meer goed, of vindt u het zwemmen in water met (veel) chloor niet meer fijn. Wij kunnen u dan helpen met het installeren van een nieuwe installatie, zodat het water op een andere manier ontsmet gaat worden. Voor meer informatie over het principe van het ecologische zwembad, kijkt u het best bij ecologisch zwembad.

 Zwembad renovatie

Renovatie : Technische installatie 

Wenst u een nieuwe technische installatie op uw zwembad, of zit er ergens een defect? Waterland Tuinen kan u helpen bij de renovatie van uw zwembad. Ook het plaatsen van een automatische dosering voor chloor behoort tot te mogelijkheden. Er kan altijd ergens iets kapot gaan, of misschien staat uw zwembad al enige jaren en is de techniek toe aan een upgrade. Oude pompen verbruiken vaak veel energie, het kan dan voordelig zijn eens te denken aan het plaatsen van een nieuwe energiezuinige pomp. 

 Zwembad renovatie

Renovatie: van zwembad naar zwemvijver

Ook andersom, de renovatie van een zwembad naar een zwemvijver behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft zijn of haar voorkeuren, om voor het een of het andere systeem te kiezen. Vaak kunnen wij perfect voortborduren op de basis van een al bestaand zwembad of zwemvijver. Natuurlijk moeten we dit altijd ter plaatse komen bekijken, om een goede indruk te kunnen krijgen van de situatie en te werkzaamheden. Kijkt u ook eens onder het kopje ‘zwemvijver’ voor meer informatie. 

Ecologisch Zwembad aanleg Antwerpen

 

 Zwembad renovatie Hasselt

Tal van renovatie mogelijkheden

Zoals hier boven dus te lezen is, zijn er talloze manieren en mogelijkheden voor het renoveren van uw zwembad. Het omwisselen van bepaalde systemen, maar natuurlijk ook zwembaden die op een andere manier aan renovatie toe zijn kunnen door ons onder handen worden genomen. Zit er ergens een lek in het systeem? Ook daar kunnen wij een oplossing bieden. Door jaren ervaring en professionaliteit bent u bij Waterland Tuinen op het juiste adres. 

U neemt het best contact met ons op over specifieke vragen voor uw zwembad renovatie.

Waterland Tuinen logo

NEEM CONTACT MET ONS OP OM TE BEKIJKEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR EEN ECOLOGISCH ZWEMBAD IN UW TUIN.