Zwembad bouw en zwembad aanleg

ZWEMBAD

Laat uw zwembad aanleggen bij Waterland Tuinen, dankzij meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij een vakkundige en betrouwbare partner. Waterland Tuinen werkt altijd met de nieuwste technieken, zodat u zeker kan zijn van een top zwembad. 

Bij de aanleg een zwembad kan gevarieerd worden in de kleurkeuze van de liner, ook zijn diverse opties mogelijk in de vormgeving en uitvoering. De vorm, afmeting en uitvoering van het zwembad kan geheel naar wens worden aangepast.

Bij Waterland Tuinen werken we op maat, we hoeven dus geen rekening te houden met standaard maten. Uw droom zwembad kan dus helemaal naar uw wens worden samengesteld.

Bij de aanleg van een bouwkundig zwembad komt veel kijken, het is daarom van groot belang in zee te gaan met een betrouwbare zwembadbouwer. Bij Waterland Tuinen bent u helemaal op het juiste adres. 

Aanleg zwembaden Leuven

Vraag direct een offerte aan

Zwembad bouwer 

Waterland Tuinen is een ervaren bedrijf dat zich reeds lange tijd bezighoudt met de aanleg van tuinen, zwembaden en zwemvijvers. Door deze jarenlange ervaring weten ze waar ze meebezig zijn, zodat u uw project zonder zorgen uit handen kunt geven.

Niet alleen de aanleg van het zwembad kunt u aan Waterland Tuinen toevertrouwen, ook de rest van de tuin kunt u aan hen toevertrouwen. Het grote voordeel is dat u dus niet met meerdere partijen hoeft te werken, en uw hele tuinproject overzichtelijk blijft.

Zeer tevreden over Waterland Tuinen. De zwemvijver die ze bij ons gezet hebben is prachtig en binnen een deftige tijdspanne gezet voor een eerlijke prijs. Alle afspraken werden correct nageleefd en ook de service na verkoop was top!

Tom Eggers, Waterland Tuinen

Wij zijn heel tevreden over het ontwerp en de kwalitatief goede uitvoering.

Jose Lemaire, Waterland Tuinen

Zwembad Renovatie

Ook voor de renovatie van uw zwembad, zwemvijver of vijver kunt u bij ons terecht. Is uw liner bijvoorbeeld aan vernieuwing toe, neem dan contact met ons op. 
Het is ook mogelijk uw zwemvijver of vijver om te laten bouwen naar een zwembad. Voor meer informatie kunt u kijken bij ‘zwembad renovatie’

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een gerichte offerte kunnen wij alleen opstellen als wij weten wat de situatie is, dus waar wij rekening mee moeten houden. 

Bij Waterland Tuinen bent u op het juiste adres voor exclusieve zwembaden op maat gemaakt, helemaal aangepast naar uw wens.

Op Instagram posten we regelmatig foto’s en verhalen over recente werken

Waterland Tuinen logo

Neem contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een zwembad in uw tuin.