VIJVER AANLEG 

Een vijver brengt uw tuin tot leven en haalt de natuur dichterbij. Samen met de klant ontwerpen wij de vijver die aan al uw wensen en eisen voldoet. Door onze jarenlange ervaring met vijvers, zijn alle type vijvers mogelijk. We werken op maat, met de nieuwste technologieën en materialen. Zo kunnen wij vijvers aanleggen van topkwaliteit.

Bij de aanleg van een vijver komt veel kijken, het is daarom heel belangrijk om met de juiste aannemer in zee te gaan. Een mooie vijver is helder en een echte eye-catcher in de tuin. Wij zorgen ervoor dat u een vijver krijgt waar u zorgeloos, jarenlang van kunt genieten.

U mag altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo komen we samen tot het beste plan voor de aanleg van uw droomvijver. 

Wij geven hierover uiteraard graag uitleg en advies. 

Ecologisch Zwembad Antwerpen

 

Neem ook eens een kijkje op onze Social Media 

Vijver aanleg

Strakke Spiegelvijver

Elk type vijver heeft zijn eigen techniek en constructie, ook komt er bij de aanleg van een vijver veel kijken. Het is daarom belangrijk een goed plan op te stellen en te werken met de geschikte materialen, zodat u jarenlang plezier heeft van uw vijver. 
Vijver aanleg
Vijver aanleg

Organische vijver

Waterland Tuinen heeft veel ervaring in de aanleg van diverse vijvers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koi-vijvers, strakke vijvers, natuurlijke vijvers en overloop vijvers. Wij werken enkel met duurzame en professionele materialen, zodat een heldere vijver ontstaat waar jarenlang van genoten kan worden. 

”Zeer tevreden over de uitvoering van de werken, dienst na verkoop, kennis ter zake, communicatie. Aanrader om WATER in je TUIN te laten LANDen.”

Myriam Vanheusden,

” Correcte professionals die hun vak kennen en hun woord houden. Ook goede en spontane service na verkoop.”

Vincent Coigniez

Waterland Tuinen logo

Neem contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een vijver in uw tuin.